Behöver du en veterinär i Halmstad?

Behöver du en veterinär i Halmstad?

Dagens inlägg ska handla om Gårdsveterinärerna som finns för er som söker en veterinär i Halmstad med omnejd. Jag har en hund sedan innan och nu har jag tagit över en katt som bodde hos en granne som har hamnat på ett särskilt boende. Min granne som är i nittioårsåldern är tacksam över att jag nu tar hand om katten och jag är glad att katten är hos mig för den brukade varje dag komma in till mig och få en gobit, en liten bit kokt skinka, och katten känner sig trygg med mig och min hund. I förra veckan var det dags för både hunden och katten att vaccineras och det gjorde vi hos Gårdsveterinärerna. Jag har ända sedan jag köpte min hund för sju år sedan åkt till Gårdsveterinärerna och som tur är har det inte varit några större problem med hälsan hos hunden som föranlett besöken. Det har varit varje år då vovven ska vaccineras och en gång skar sig hunden i trampdynan på en glasbit och trampdynan behövde sys. Även katten vad vid god vigör sa denna veterinär i Halmstad, förutom att den vägde ett par kilo för mycket och det rekommenderades att jag skulle byta foder. Nu har det blivit en rutin att katten ska få en bit skinka varje morgon och får den inte det så är det något som är fel tycker katten. Lite skinka är nog ingen fara, för det är ju magert. Givetvis får även hunden en liten bit och så är det med det. Hur som helst så vill jag tipsa er som behöver en veterinär i Halmstad med omnejd om att Gårdsveterinärerna finns. 


Kommentarer är stängda.