Hundbad för våra badglada hundar

Hundbad för våra badglada hundar

Hejsan bloggen och mina fina följare

I våran familj så har vi två badglada labradorer så nu när det varit så varmt så åker vi ofta till ställen där det finns särskilt hundbad eller särskilda badplatser för hundar. Det finns en hel del sjöar och så kring Örebro där vi bor och vi försöker hitta mysiga och bra ställen att ta med de till. Men vi har faktiskt också köpt en liten pool och ställt i trädgården så att de har ett eget hundbad att plaska i när vi är hemma och när det är varmt.

De har varit förtjusta i vatten enda sedan de var valpar och redan då började vi öva med de så att vi såg att de även blev bekväma med att simma. Eftersom vi ibland åker ut med båten och fiskar så händer det att vi tar med dem ut om det inte är för varmt och även om de har flytväst på sig precis som vi så är det skönt att veta att de är trygga med att simma. Jag såg på vädret att det är ganska ostadigt i större delarna av landet just nu och här i Örebro är det grått med regn och uppehåll om vartannat. Men tror du det har hindrat våra badbusar från att hoppa ner i sin lilla pool?

Jag släppte ut de i morse en liten kortis som jag gör innan frukosten och innan våran första promenad och när jag skulle släppa in dem igen så stod det två blöta och lyckliga hundar på trappan. Jag kunde inte annat än att skratta åt dem innan jag virade in de i varsin handduk och torkade de. Sen låg de så nöjda och sussade fram till promenaden och nu hade de säkert varit redo att bada mer, men jag tycker det räcker med att vi blev blöta av regnet. Ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.