Jag och min hund gick en agilitykurs

Jag och min hund gick en agilitykurs

Hallå, hallå! Vad roligt att du har hittat till min blogg, varmt välkommen ska du vara. En fin tisdag som denna tänkte jag skriva ett inlägg och berätta för er om ett företag som håller i hundkurser i Avesta med omnejd. Jag har själv varit på en kurs med min hund där och känner att jag har en tillräckligt bra grund för att skriva det här inlägget.

Sedan jag skaffade mig hund för två år sedan har mitt liv bara vänt till det bättre, att ha en hund har gjort att jag har mått bättre. Under vår tid tillsammans har vi provat lite olika saker, allt från tricks till agility. Agility är något vi har börjat med på senare tid, det började med att vi gick en kurs i det och sedan helt enkelt bara kört på. För den här kursen vände vi oss till ett företag som erbjuder hundkurser i Avesta med omnejd, företaget heter Isabell Tornelius – Hundkonsult. Det är ett företag med bred kunskap inom området hund, de har fler tjänster än bara hundkurser. Ifall ni skulle vilja veta mer om företaget eller dess tjänster kan ni klicka er vidare på länken i början av inlägget, då kommer ni direkt till företagets hemsida. Innan jag och min hund gick på en hundkurs där hade vi bara provat agility genom att hoppa över några egenbyggda hinder. Jag märkte att min hund gillade det och att jag tyckte det var kul, därför tyckte jag att det passade bra att gå en kurs inom det. Både jag och min hund tyckte att kursen var väldigt rolig och lärorik, efter den kunde vi på ett bättre sätt träna agility. Jag kan starkt rekommendera er om det här företaget och deras hundkurser i Avesta med omnejd ifall ni vill gå någon typ av kurs med er hund, det finns alltid utrymme för att lära sig något nytt.


Kommentarer är stängda.