Samtalsterapi i Vellinge

Samtalsterapi i Vellinge

Välkomna, välkomna till bloggen alla mina läsare som kommer hit för att se vad det är jag ska ta upp med er idag. Jag hoppas ni har det fint, och ni är många som säger att min blogg är både intressant och givande att läsa i. Jag vet att det är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med att kunna få samtalsterapi i Vellinge med omnejd och jag tänkte därför ta mig en liten stund till att skriva ett inlägg om just detta. Vanligtvis skriver jag om hundar här på bloggen men någon gång blir det inlägg om andra saker, som idag. Jag ska berätta om ett företag som erbjuder narrativ samtalsterapi för alla i Vellinge med omnejd, och det här företaget heter Linnéas Narrativa Samtalsterapi. 

Det har nu gått några månader sedan jag började med narrativ samtalsterapi och det är en form av samtalsterapi som passar mig bra. Jag har haft problem med låg självkänsla och aldrig vågat ta plats, de enda jag har känt mig säkra på är hundarna men det var dags att börja känna tillit till människor också. Jag blev mobbad i skolan och trots att det är så många år sedan så är det mobbningen som gjort att jag hade denna låga självkänsla, och genom denna terapi har jag fått reda på att min egen uppfattning om mig själv inte stämmer. Jag är en varm, trevlig och glad person och nu ska jag tillåta mig själv att bli omtyckt av andra. Jag är supernöjd med denna terapi och jag vill tipsa er i Vellinge med omnejd om att denna narrativa samtalsterapi finns. 


Kommentarer är stängda.